MSK yeni sezon hazırlıklarına başladı

Tarih: 22 Ağustos 2024 Perşembe 12:12

Türkiye Basketbol Süper Lig’ine yükselen Mersin Spor Kulübü (MSK), yüksek hedeflerinin olduğu sezon için hazırlıklarına başladı.

Türkiye Basketbol Süper Lig’ine yükselen Mersin Spor Kulübü (MSK), lige iddialı bir giriş yapmak için hazırlıklarına başladı. 2024/2025 sezonu öncesindeki hazırlık programını netleştiren Carettalar, bir yandan da transfer çalışmaları ile takımı güçlendirmeye devam ediyor.

Süper Lig’e çıkmanın heyecanı ile ilk antrenmanına çıkan takım; yeni sezon hazırlıklarına Servet Tazegül Spor Salonu’nda başladı. Carettalar, evindeki maçlarını oynanacağı salonu şimdiden inletmeye başladı.

Vizyonları ve beklentileri çok yukarıda olduğu için, çok çalışmaları gerektiğini ve yeni sezonun ilk antrenmanına başladıklarını belirten MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, “Bir iki oyuncumuz daha gelecek. Ligi yukarılarda bitirme ve Play-Off’ları görme hedefimiz var” sözlerine yer verdi.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önderliğinde yakaladıkları başarınınkendileri için çok önemli olduğuna değinen Üstündağ, Mersin halkının da her zaman takımı desteklediğini ve desteklemeye de devam edeceğine olan inancını dile getirerek, “Mersin halkına kapımız ve kulağımız her zaman açık. Onların her zaman yorumlarını da dinliyoruz. Burada belli bir oluşum var. Bu oluşum; halkla, taraftarla olacak bir şey. Taraftarımızın;maçlarımızda bizi yalnız bırakmamasını, her maçımıza gelmelerini arzu ediyoruz.Hepimiz için sağlıklı bir sezon olsun” şeklinde konuştu.

“GİDEBİLECEĞİMİZ EN ÜST NOKTAYA KADAR GİTMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Süper Lig’e olmaktan dolayı gurur duyduklarını vurgulayan MSK Başantrenörü Can Sevim, “Geçen yıl görevimizi başarılı bir şekilde yerine getirdik. Şimdi önümüzde yeni bir sınav var. Ona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Antrenmanlara başladık ve kampa da gideceğiz. Sezona da büyük oranda orada hazır olacağımızı düşünüyorum”dedi.

Süper Lig’in çok daha zorlu olacağını kaydeden Sevim, “Biz ligde gidebileceğimiz en üst noktaya gitmek ve bununla beraber Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmek istiyoruz. Kesinlikle çok daha zor bir mücadele olacak, ama biz bunu başarabilecek güçteyiz” ifadelerine yer verdi. Mersinlilere de seslenen Sevim, “Geçen yıl özellikle Play-Off’larda muhteşem bir seyirci desteği vardı. Şimdi de bu salonu doldurmalarını bekliyoruz. Bizi burada ne kadar desteklerlerse, biz de onları o kadar iyi yerlere taşırız” dedi.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA