Tarsus’ta 30 yıllık sorun çözüme kavuştu

Tarih: 22 Ağustos 2024 Perşembe 12:08

Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi’nde 30 yıldır kapalı olan yolu açarak vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla harekete geçen Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, bölgede yaşayan üreticilerin arazilerine daha kolay ulaşım sağlaması için yol açma çalışmalarını gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışma sayesinde, arazilere giden yolun mesafesi kısaltılarak çiftçilerin işleri kolaylaştırıldı. Kulak Mahallesi Muhtarı Mustafa Ercan, Başkan Boltaç’a teşekkürlerini ileterek, mahalle sakinleri ve çiftçiler adına memnuniyetini dile getirdi.

“BİZİ BÜYÜK BİR SORUNDAN KURTARACAKLAR”

Merkez ve kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Tarsus Belediyesi’nin, vatandaşın memnuniyetini kazandığını ifade eden Kulak Mahalle Muhtarı Mustafa Ercan, “ Yaklaşık 30 yıldır kapalı olan kadastralyolumuz bitmiş haldeydi. Belediyemize müracaatımızı yaptık.5 kilometrelik yolumuzu aktif hale getirdik. Yardımlarından ötürü Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç’a, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Bizi büyük bir sorundan kurtaracaklar. Tarım bölgesi olduğu için ağır vasıtalar asfalt yolumuzu tahrip etmemesi için bu yolu kullanacaklar. Aynı zamanda artık çocuklarımız içinde kazaya sebebiyet verilmeyecek.” dedi.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA