Tarsus’ta 820 çocuk suyla buluştu

Tarih: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 13:09

Tarsus Belediyesi tarafından çocukların havuz deneyimi yaşamaları ve güvenli bir ortamda yüzme öğrenmeleri amacıyla hayata geçirilen “Havuzda İlk Kulaç” projesi, dezavantajlı mahalleler ve köylerde büyük ilgi gördü.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, toplam 19 mahallede 820 çocuk, havuzlarda misafir edildi. Bahçe, Girne, Barbaros, Gözlükule, Ergenekon, Yeni Ömerli,  Yenice, Akşemsettin, Şehitler Tepesi, Yeşilyurt, Gaziler, Çavdarlı, Duatepe, Yeşil Mahalle, Öğretmenler, Sayköy, Yeşiltepe, Taşkuyu ve  Eski Ömerli Mahallesi ağırlandı.Bu proje ile çocukların hem su güvenliği konusunda bilinçlendirildiği hem de yaz aylarında serinleyerek eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı.

Tarsus Belediyesi, bu tür projelerle sosyal belediyecilik anlayışını pekiştirmeye ve toplumsal dayanışmayı artırmaya devam ediyor. Etkinlikler yaz boyu belirlenen mahallelerde devam edecek.

“İLK DEFA HAVUZA YÜZÜYORUM”

Havuzda yüzmekten keyif duyan bir çocuk “Taşkuyu Mahallesi’nden geliyorum. İlk defa havuzdayüzüyorum.Burada arkadaşlarımla beraber eğlenerek vakit geçiriyoruz. Başkanımız Ali Boltaç’ı çok seviyoruz.”diye konuştu.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA