Red Bull Back Lıne Mersin elemeleri tamamlandı

Tarih: 16 Temmuz 2024 Salı 10:27

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleştiren Red Bull Back Line Turnuvası’nın Mersin elemeleri tamamlandı.

Mersin’in bir spor kenti olarak anılması için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, spora olan desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir’in katkılarıyla gerçekleştirilen Red Bull Back Line Turnuvası’nın Mersin elemeleri tamamlandı.

Babil Cumhuriyet Merkezinde gerçekleştirilen ve 2 gün süren turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. İlk gün 10, ikinci gün ise 16 takımın karşılaşmalarının yaşandığı turnuva toplam 156 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Rekabetin en üst seviyelere çıktığı turnuvada; ilk gün; Atom enerji ve Milli takım, ikinci gün iseMersin Mix ve Çilekler takımları finale adını yazdırdı. Finalist takımlar 28 Temmuz’da İstanbul oynanacak Red Bull Back Line Türkiye finalinde birincilik mücadelesi verecek.

Red Bull Back Line Mersin Sorumlusu Egemen Bilici, Mersin elemelerini Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla tamamladıklarını ifade ederek, “2 gün boyunca toplamda 156 sporcu ve 26 takımla beraber güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bütün Mersin halkı geldi ve izledi. Ailelerin ve çocukların katılımıyla beraber keyifli bir etkinlik oldu. Mersin’de olmaktan dolayı çok mutluyuz. Buradaki 4 tane finalistimizde28 Temmuz’da İstanbul’da gerçekleşecek finalde yarışacaklar. Onları orada ağırlayacağız” dedi.

’i yedek 5 oyuncudan oluşan ve 11 puanlık 3’er set üzerinden oynanan 4*4 sokak voleybolunda seti kazanan takımın sahası 1 metre daralıyor.Rakibine karşı daha küçük bir sahada oynama avantajının elde edildiği turnuva, voleybol kurallarını esnetmekte kalmayıp, voleybolu daha eğlenceli hale de getiriyor.

 


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA