Michaela Astro şaşırtmaya devam ediyor

Tarih: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 10:58

Şöhreti ülke sınırlarını aşan, eğitimi ve öngörüleriyle Astroloji dünyasında her geçen gün önemli yol kat eden MichaelaAstro, şaşırtmaya devam ediyor.

Aylar önce magazin medyasında “Michaela Astro bu kez Mauro İcardi’yi uyardı” başlığıyla yer alan ve içeriğinde Mauro İcardi’nin çok dikkatli olması gerektiğini, bu aralar aldığı gezegensel etkiler nedeniyle çapkınlık yapma isteği uyandırdığını ve libidosunun çok yüksek olduğunu; bu gezegen dizilimlerinden ötürü içinin içine sığamadığı, yaz aşklarına kayabileceği vurgusunda bulunmuştu. Son günlerde eşi Wanda Nara ile ayrıldığı yolundaki iddialara yine büyük yorum getiren Michaela Astro “Bu evliliğin bitmesi yada sarsılması büyük dedikodulara gebe, yeni iddiam altından ünlü bir magazin bayan figürü ve bir iş adamı çıkacak ve magazin günlerce konuşacak, ben Galatasaraylı yöneticileri uyarmak isterim, duygusal yapıya sahip olan İcardi’nin futbolu olumsuz etkilenir iyi bir golcü arayışına girsinler” dedi. Ünlü Astrolog yaptığı her açıklama ile acaba dedirtse de sonunda hep haklı çıkıyor.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA