Mersin’in tarihi ve turistik güzellikleri bir gözlükle daha yakın

Tarih: 4 Temmuz 2024 Perşembe 10:09

Mersin’de Büyükşehir Belediyesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini vatandaşlarla buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini vatandaşların ayağına kadar götürüyor.Özellikle hafta sonu yoğun olan alışveriş merkezlerine kurulan etkinlik alanı sayesinde vatandaşlar, Mersin’i sadece bir gözlükle daha yakından tanıma fırsatı buluyor. VR gözlükle deneyimlenen projede, Mersin’in en doğu ucundan en batı ucuna kadar tarihi ve turistik noktaların yanı sıra doğal güzellikler sanal gerçeklik yöntemiyle gösteriliyor.

SayaParkAVM’ye yerleştirilen ve yoğun ilgi gören ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesi ile vatandaşlar, Mersin’de hiç görmedikleri noktaları gezerek, tanıma fırsatı buldu. Mersin’de yaşamasına rağmen hiç görmediği yerleri gören vatandaşlar, projeyi Mersin’in tanıtımı açısından oldukça güzel buluyor.

Mersin’de üniversite öğrencisi olan Serkan Görüşük, VR Mersin uygulaması için ‘Güzel bir deneyim. İlk defa kullanan biri için farklı bir etkinlik. Gençlere hitap edecek güzel ve farklı etkinlikler uygulanıyor” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir, vahap, seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA