Başkan Tuncer, kadın üreticilerle buluştu

Tarih: 26 Haziran 2024 Çarşamba 10:17

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’nin farklı mahallelerinde kurulan kadın üretici pazarlarında çalışan emekçi kadınlarla Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

Toplantıda, Başkan Tuncer üretici kadınların taleplerini dinleyerek, çalışma koşullarının iyileştirilmesi için önerilerini paylaştı. Kadın üreticiler ise Başkan Tuncer’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Tuncer, "Sizler emekçi kadınlarsınız, biz her daim yanınızdayız ve sizi destekleyeceğiz. Neye ihtiyacınız varsa, eksikse söyleyin, başkanınız burada," diyerek kadın üreticilere verdiği desteği vurguladı.

Mezitli’de kurulan kadın üretici pazarları, kadınların hem ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına hem de sosyal yaşamda daha fazla yer bulmalarına olanak tanıyor. Kadınlar, ürettikleri ürünleri doğrudan tüketiciye ulaştırarak gelir elde ediyor. Kadın üreticiler, Başkan Tuncer’in desteğiyle daha iyi çalışma koşullarına kavuşacak olmanın sevincini yaşarken, bu tür toplantıların ve desteklerin devam etmesini istediklerini belirttiler. Başkan Tuncer, kadınların güçlenmesine yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.


Etiket: mersin, mezitibelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA