Mersinli Arda’ya 3-2. lig takımları talip

Tarih: 22 Haziran 2024 Cumartesi 15:12

Mersinli genç futbolcu Arda Duran, güçlü yapısı ve kondisyonu nedeni ile 2’nci ve 3’ncü lig takımlarının radarına girdi.


 

Mersin’de Kuvayi Milliye Spor’da bir süre oynayan daha sonra da Sivas Spor alt yapısında 4 yıl forma giyen Arda Duran’ı (18) 3’ncü ve 2’nci lig takımları renklerine bağlamak için transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Mersinli genç futbolcu Arda Duran, güçlü yapısı ve kondisyonu nedeni ile 2’nci ve 3’ncü lig takımlarının radarına girdi. Genç futbolcuya menajerler teklif üstüne teklif getiriyor. Birçok takımla görüşme halinde olan Arda Duran, takımların kontenjan sorununu çözümünün adresi olarak görülüyor. Bu nedenle menajerler sık sık Arda Duran ile görüşerek temsilcisi oldukları takımlara transfer etmek için büyük bir çaba harcıyor.   


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA