Michaela Astro astroloji kader değiştirmez ama renklendirir

Tarih: 18 Haziran 2024 Salı 16:55

Dünyaca ünlü Astrolog Michaela Astro, sosyal medyasındaki takipçilerini öngörüleriyle uyarırken yeri geldiğinde bilinçlendirmeye de devam ediyor.

Her fırsatta astrolojinin falcılık olmadığını dile getiren Michaela Astro, son paylaşımında Astroloji kader değiştirmez ama renklendirir başlığıyla yaptığı açıklamada binlerce beğeni ve yorum aldı. Astrolojik hareketlerin hayatınızı nasıl renklendireceğini sosyal medyasında şöyle paylaştı.

Astrolojinin rengi için;

Sevebilmek dünya üzerindeki en değerli yetenektir. Sevebilmeyi öğrenin, sevin, çok sevin, düşmanlarınızı bile!

Tanrı bir tanedir. İstediğinizde dua edebilirsiniz ancak şu emirleri unutmayın: dürüst yaşa, atalarına saygı göster ve sev!

İletişim kurmak kadar sessizliğe de ihtiyacınız var. Günde en az bir saati kendinizle iletişiminize, sessizliğe ayırın.

Eğer sevdikleriniz size suçlu olmadığınız bir şey için kızdılarsa onlara sıkıca sarılın ve onlar yatışıncaya kadar da onları sakın bırakmayın.

Ahlaki olarak önceliğiniz başka birine zarar vermemek olmalıdır. Bu prensibinize sıkıca sarılın. Şöyle düşünün: “Hiçbir zaman hiç kimseye zarar vermeyeceğim.”

Size saygı gösterilmesini istiyorsanız başkalarına saygı gösterin. İyilik için iyilik! Kötülük içinse bu kötülüğü yok saymak yapılacak en doğru şeydir. Sizi kötü yapmaya çalışan biri onu yok saydığınız için kendini gerçekte daha kötü hissedecektir.

Kalbinizde bir baskı hissetmemek için, rahat nefes alabilmek için ağlamayı öğrenin.

Kendinizi bir şey hakkında üzülüyorken bulursanız, vücudunuzu düzgün ve akıcı hareketlerle bir dans formunda hareket ettirin. Kötü enerjinizi yoluna sokup, zihninizi çektiğiniz acıdan arındıracaksınız.

İçmeyin. Hiç içmeyin! Alkol vücudu, beyni ve ruhu öldürür.. Eğer şamansanız veya ruhsal bir insansanız içerek bir süre sonra tüm güçlerinizi bitireceksiniz ve ruhlar sizi cezalandıracaktır

Akarsulara çöp atmayın. Asla! Suyun ruhu çok sinirlenebilir. Nehirlerden taş topla. Onlarda büyük güç ve enerji vardır.

  Hayat sana yüzünü ya da başka bir tarafını çevirmiş olabilir. Sadece çok az kimse aslında hayatı çevirenin gerçekte kendisi olduğunu anlayabilir. Diğerleri hakkındaki tüm kötü düşünceleriniz size geri dönecektir.

Bunları yapanların Astrolojik hareketlerin kötü etkilemeyeceğini iddia etti.


Etiket: mersin, michaela, astro


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA