Mersin’de ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı’ gerçekleştirildi

Tarih: 16 Haziran 2024 Pazar 13:11

Büyükşehir Belediyesi’nin Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2025- 2029 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan çalışmalarının temelini oluşturduğu ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı’ gerçekleştirildi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentte yaşayan vatandaşların sağlık ve huzurunun yanı sıra talep ve ihtiyaçlarını gözeterek hizmetlerini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı organizasyonunda ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı’ düzenledi.  

Vatandaşların hayat kalitesini artırmak, farklı kesimlerin sesi olmak ve ihtiyaçlarına kulak verebilmek ve daha erişilebilir hizmetler sunmak hedefiyle gerçekleştirilen Çalıştayda; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin Tabip Odası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Barosu, Mersin Üniversitesi, oda, dernek ve federasyondan temsilciler yer aldı.  Adnan Menderes Bulvarı’nda yer alan Nikah ve Etkinlik Salonu’nda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın hizmetlerini anlatan videonun izletilmesi ile başlayan Çalıştay, 2 oturumda gerçekleştirildi.


Etiket: mersin, büyükşehir, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA