Azer Bülbül’ü şarkısıyla andı

Tarih: 13 Haziran 2024 Perşembe 10:17

Müzikli sahnelerin aranan ismi Salih Kızıltoprak, yeni tekli çalışmasıyla sevenlerini buluşturdu.

Peşi sıra çıkardığı tekli çalışmaları ile sevenlerine müzik şöleni yaşatan Salih Kızıltoprak, son çıkardığı eser vefat eden yakın sanatçı dostu Azer Bülbül yorumuyla star bir şarkı olan “Ne Sayarsan Say” oldu. Yurt dışı çalışmalarında birçok kez birlikte aynı sahneyi paylaşan Azer Bülbül ve Salih Kızıltoprak dostluğunu ünlü sanatçının vefatı sonlandırdı. Son çalışması olan sözü Göksel Aydemir, müziği Baran Kılıç imzası taşıyan, aranjörlüğünü Ozan Arapoğlu’nun yaptığı “Ne Sayarsan Say” isimli eseri yorumlayarak sevgili Azer Bülbül’ü andığını dile getirdi. Erkan Nas yönetmenliğinde hareketli ve ritmik esere stüdyo ortamında dansçılar eşliğinde klip çekildi. Sevilen yorumcu Salih Kızıltoprak “Bir sanatçının şarkıları söylendiği sürece ölmez, bende özellikle arkadaşımı yaşatmak hatırlatmak için bu eseri seslendirdim. Genelde kendi şarkılarımı okuyorum ama bu şarkının benim için ve Azer Bülbül sevenleri için yeri başka” dedi.


Etiket: mersin, salih, kızıltoprak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA