Akdeniz’de temizlik personeline moral ziyareti

Tarih: 12 Haziran 2024 Çarşamba 14:54

Akdeniz Belediyesi başkanı Hoşyar Sarıyıldız ve meclis üyeleri, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü sahasını ziyaret ederek gece mesaisine çıkan personelle bir araya geldi.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, beraberlerinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün faaliyet gösterdiği hizmet sahasını ziyaret ederek, gece mesaisine çıkmaya hazırlanan temizlik personeli ile buluştu. Personelle bir süre sohbet ederek taleplerini dinleyen Eş Başkanlar, ardından çöp toplama kamyonuna da binerek, onlarla birlikte sahaya çıktı.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Sarıyıldız, “Belediye hizmetleri, gece- gündüz, yaz-kış demeden 7/24 devam ediyor. Bizler de hem çevre koruma müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbet etmek hem de varsa öneri ve taleplerini dinlemek için ziyarete geldik. Hepimizin ortak amacı, Akdeniz’in daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline gelmesidir. Tabi çevre koruma personelinin şöyle bir farkı var; sizin çalıştığınız saatler, insanların uyuduğu, istirahat ettiği saatler. Bu anlamda ayrıca bir hassasiyet gösteriyorsunuz. Emeğinize sağlık, sizlere kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, akdenizbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA