Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Gönüllüleri ile buluştu

Tarih: 12 Haziran 2024 Çarşamba 14:46

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, deprem süreci başta olmak üzere çeşitli sosyal yardım faaliyetlerinde bulunan Yenişehir Gönüllüleri ile bir araya geldi.

Sosyal yardımlaşma konusunda önemli çalışmalar yürüten Yenişehir Gönüllüleri, Yenişehir Belediyesi ile birlikte özellikle deprem sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarla takdir toplamıştı. Yenişehir Belediyesinin deprem sürecindeki faaliyetlerine gönüllü olarak katılan Yenişehir Gönüllüleri, dayanışmayı büyütmek adına çalışmalarına devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de katıldı. Gönüllülere teşekkür plaketi veren Başkan Özyiğit,  yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Yüreği çok güzel, yaşamı sadece kendisi ve çevresinden ibaret olarak algılamayan gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Çünkü deprem felaketinde Yenişehir’de hep birlikte kenetlendik. Bu binada 55 bin kişinin üzerinde depremzede vatandaşımızı ağırladık.  23 Mayıs’ta kardeş şehrimizin bir daveti için Almanya’daydım, bir vatandaşımız yanıma geldi. ‘Ailem orada depremzedeydi, siz onları misafir ettiniz ve orada yanımızdan hiç ayrılmadınız.’ dedi. Depremin yıl dönümüzde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile Hatay’a gittik. İnsanlar o süreçteki çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etti.  Bunu siz başardınız. Böyle zamanlarda kenetlenmek, omuz omuza olmak çok kıymetli. Lise ve üniversiteli gençlerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. O süreçte gece saatlerine kadar çalıştılar. Bunlar insanın insan olma özelliğini gösteren değerli davranışlardır. İyi ki varsınız.”

Yenişehir Gönüllüleri etkinliği ardından Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve sevilen sanatçılar Tuğçe Karabayır ile Erken Karadeniz’in iki kişilik komedi tiyatrosu olan “Ruh Öküzüm” adlı oyunu hep birlikte izledi.  


Etiket: mersin, yenişehir, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA