MESKİ, Mersin’de adım atılmadık mahalle bırakmıyor

Tarih: 12 Haziran 2024 Çarşamba 10:02

MESKİ, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ederek, Mersin’in kronikleşmiş sorunlarını istikrarlı bir şekilde çözmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, 2019 yılı Ekim ayından itibaren ayak basılmadık mahalle bırakmadı. Vatandaşların taleplerini samimiyetle dinleyen MESKİ personeli, ulaştığı ve hizmet götürdüğü vatandaşların takdirini toplamayı da başarıyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’deki tüm vatandaşların hayatına dokunan vizyon sahibi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kaliteli yatırımlarına soluksuz devam ediyor. Vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler üreten MESKİ, aynı zamanda Mersin’de adım atılmadık mahalle, gezilmedik hane bırakmıyor. 2019 yılı Ekim ayından bu güne kadar 1300’ün üzerinde mahalle ziyareti gerçekleştiren MESKİ, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

MESKİ, MERSİN’İN EN KIRSAL NOKTASINA KADAR TÜM VATANDAŞLARI YERİNDE DİNLİYOR

Sosyal bir hizmet anlayışını benimseyen MESKİ, vatandaşlara kaliteli hizmetler ulaştırmak ve vatandaşların sıkıntılarına hızlıca çözüm bulmak adına önemli çalışmalara imza atıyor. MESKİ, şehir merkezinden en kırsal noktaya kadar sorumluluk alanındaki mahallelerin tamamına hizmet götürüyor. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen MESKİ, varsa sıkıntıları ve eksiklikleri yerinde tespit ediyor ve sorunları ilgili birime hızlıca aktarıyor.


Etiket: mersin, büyükşehir, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA