AltunAy’dan pişti

Tarih: 10 Haziran 2024 Pazartesi 16:27

Azerbaycan, Bakü’de doğan AltunAy, moda tasarım mezunu olmasına rağmen müziğe olan tutkusunu içinden atamadı.

Bakü’de şan dersleri alan güzel şarkıcı AltunAy, müziğin kendisine mutluluk verdiğini görünce, profesyonel olarak yol almaya karar kıldı. İlk tekli şarkısı “Sen Gelmez Oldun” ile müzikseverlerle buluşan sanatçı, eseri Türkçe ve Azerbaycan’ca seslendirdi. Oldukça beğeni toplayan ilk çalışmanın ardından 2. projesi söz ve müziği Adnan Fırat’a ait olan “Oh olsun” şarkisi oldu. Hızlı çıkışının ardından bir süre çalışmalara ara veren AltunAy, Dark'n Dark music etiketiyle yine söz ve müziği usta müzik adamı Adnan Fırat imzası taşıyan “Pişti” isimli eserle döndü. Aranjör koltuğunda başarılı müzisyen Ödul Erdoğan’ın oturduğu AltunAy yorumuyla “Pişti isimli esere Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde stüdyo ortamında klip çekildi. Şarkı söylemenin ve sahnede olmanın kendisini mutlu ettiğini dile getiren Altunay, bu sevgisini ve enerjisini dinleyicilerine aktarmak, bunu görmek paha biçilmez keyif olduğunu da vurguladı. Eğitimini aldığı moda tasarım sayesinde kendi sahne kostümlerini, tasarlayacağını ve sahnede şarkıları yanında izleyiciye görsel bir şölen yaşatmak istediğini dile getiren AltunAy “Sahne benim iç dünyamdır. Aşkımı, sevgimi duygularımı aktardığım yerdir. Söylediğim şarkının bütün duygularını yaşadığım yerdir sahne. İzleyicim duygularını en üstte yasamak istiyorsa huzuru aşkı sevgiyi hissetmek istiyorsa beni dinlemeli” iddiasında bulundu.


Etiket: mersin, AltunAY


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA