Milletvekili Uysal YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Tarih: 7 Haziran 2024 Cuma 12:29

MHP Mersin Milletvekili ve MYK üyesi Dr. Levent Uysal cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

3 milyonun üzerindeki adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) cumartesi ve pazar günü yapılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili, MYK Üyesi ve Eğitimci Dr. Levent Uysal da sınav ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Her sınav hayatımıza yön veriyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda 3 milyondan fazla adayımız hafta sonu ter dökecek. Her şeyden önce bunun bir sınav olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz. Ama inanıyorum ki öğrencilerimiz gösterdiği çabanın karşılığını en güzel şekilde alacaktır. Eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve birikimleri, sınava yansıtacak ve hak ettiği başarıya ulaşacaklardır. Özellikle gençlerimizin hayatlarına yeni bir perspektiften bakmasının ilk adımı YKS olacak.  Vatandaşlarımızdan da 8 Haziran 2024 Cumartesi ve 9 Haziran 2024 Pazar günü belirtilen sınav saatleri sırasında sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek durumlardan kaçınarak korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum. Duyarlı ve anlayışlı hareket ederek evlatlarımızın sınavlarının en iyi şekilde geçmesini sağlayalım. Ayrıca geleceğimizin teminatı gençlerimizi Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlayan öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyorum. YKS'ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. "


Etiket: mersin, levent, uysal


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA