Aşk gemisini aşk şarkısıyla tanıtıyor

Tarih: 6 Haziran 2024 Perşembe 16:59

Başarılı söz yazarı ve besteci Vedat Uğurlu, yazdığı eserlerle ilgi odağı olurken kurduğu Miray Gemicilik ile turizm dünyasında da büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Miray Cruise ile Yunan adaları seferleri düzenleyen Vedat Uğurlu, başarılı yorumcu Çağdaş Suseven tarafından seslendirilen “Kırık Gitar” isimli eserin söz yazarı olarak çok konuşulmaya da devam ediyor. Yaklaşık 50 tane şarkı sözü olduğunu dile getiren Vedat Uğurlu, bazı eserlerinin ünlü yorumcular tarafından seslendirildiğini bunun kendisi için tarif edilemez bir duygu olduğunu sözlerine ekledi. Aşk Gemisi olarak dilden dile dolaşan Miray Cruise isimli gemisinin tanıtım filmini kendi eseri olan ‘’Ben Yabancı Değilim’’ adlı şarkıyla tamamlayan Vedat Uğurlu, efsane dizi film Aşk Gemisinden esinlenerek bu ismi ziyaretçilerinin taktığını vurgularken bende Aşk Gemisini Aşk şarkısıyla tanıtmak istedim ifadesinde bulundu. Başarılı Turizmci ve şarkı sözü yazarı Vedat Uğurlu “Şarkılarımdan hiçbir maddi beklentim yok olmadı olmayacak tek dileğim güzel insanlarla duyguları paylaşmak. Yeter ki bu şarkıları icra edecek insanlarda öncelikle maddi beklenti ile değil bu duyguları hissederek paylaşıp icra etsinler. Nafile ismindeki şarkısını da Şarkıcı Buray’ın seslendirmesini çok isterim” dedi.


Etiket: mersin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA