Kafkas Gence’den paracı sevdalar

Tarih: 4 Haziran 2024 Salı 15:45

Kafkas Gence aşk konusunda çok talihsiz deneyimler yaşadığı için acı dolu şarkılardan uzak bir müzik kariyeri için yola çıktı.

Ağlatmayan, eğlendiren nezih sanat eserleri üreten bir sanatçı olma hedefiyle müzik yolculuğuna çıkan Kafkas Gence, “Paracı Sevdalar” isimli teklisini müzik severlere sundu. “Paracı Sevdalar” isimli eserin söz ve müziği yorumcusu Kafkas Gence imzası taşırken, aranjörlüğünü Ogün keklikoğlu üstlendi. Uğur Koç yönetmenliğinde “Paracı Sevdalar” isimli esere halkla iç içe mümkün olduğunca doğal, Kafkas Gence performansıyla klip tamamlandı. “Paracı Sevdalar” isimli eseri yaşadığı bir hikayeyle yüzleşme şarkımdır diye ifade eden Kafkas Gence “Olabildiğince samimi bir eser, sözü ve melodisiyle yalansız aynı doğallıkta klip çalışmamızı da yaptık şimdi samimiyete ilgiyi görme zamanı, öncelikle arabesk şarkılarla acı çekmeyi bırakmalı Türk halkı ağlamak üzülmek tamam yaşamın bir parçası ama ben insanlar mutlu olsun gülsün istiyorum ülkemde acı çeken insanlar beni üzüyor benim şarkılarım da üzüntü var ama ağlamak yok çünkü tüm göz yaşlarını ben döktüm size şarkılarımda keyfi bırakıyorum umarım kulağınıza afiyetle gelirim” dedi. Kafkas Gence, sadece işine odaklanarak, aynı zamanda müzikalitesinden ödün vermeden ilerleyebilmenin kendisini hedeflerine taşıyacağını da vurguladı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA