Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Bisiklet Eğitim Parkı’nı gezdi

Tarih: 4 Haziran 2024 Salı 15:24

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Aralık ayında Fuat Morel Mahallesi’nde hizmete açılan 5 bin metrekarelik bisiklet eğitim parkını gezdi, çocuklarla bir araya geldi.

Yenişehir Belediyesinin Fuat Morel Mahallesi’ndeki Vali Hüseyin Aksoy Caddesi üzerinde oluşturduğu Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı,  bisiklet sürmeyi öğrenmek isteyenlerin uğrak noktası haline geldi.  Parkın içerisindeki bisiklet yolları ve farklı zorluk seviyelerine sahip parkurlarla hem çocuklar hem de yetişkinler, bisiklet sürme becerilerini geliştirme ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı buluyor. Çocukların bisiklet kullanmayı güvenli bir şekilde öğrenebilecekleri parkta vatandaşlar da rahat bir nefes alabiliyor.

Parkı gezerek çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımız burada hem bisiklet sürmeyi öğreniyorlar hem de yaşıtlarıyla oyun oynama fırsatı yakalıyorlar. Bisikletlerimiz burada ücretsiz olarak çocuklarımıza eğitim amacıyla veriliyor. Eğitim konusunda hocalarımız da destek veriyor. Parkımız özellikle akşam saatlerinde oldukça yoğun bir yaşam alanı haline geliyor. Parkımızda vatandaşlarımızın uygun fiyatlarla yararlanabildiği bir de kafemiz var. Burası aynı zamanda güzel bir yeşil alan. Burayı tematik bir park olarak hayata geçirmiştik, Yenişehir’e yakışan bir park oldu. Bu parkın yapımında emeği geçen Vahap Eryılmaz’a ve rahmetli eşi Remziye Günay Eryılmaz’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  


Etiket: mersin, yenişehir, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA