Köy halkının yol çilesi sona eriyor

Tarih: 3 Haziran 2024 Pazartesi 14:01

Tarsus Belediyesi çiftçilerin rahat bir şekilde hasatlarını yapabilmesi, ürünlerini yetiştirebilmesi ve kırsal mahalle halkının rahatlıkla ulaşımını sağlayabilmesi için köy yollarını yapıyor.

Uzun yıllar sonra Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Olukkoyağı, Kurtçukuru, Boğazpınarı, Taşçılı, Çakırlı ve Alifakı Mahallelerinde parke tamiratı yapılırken Çavdarlı Mahallesi’nde ise büz açımı gerçekleştiriliyor.  Vatandaşlar ve muhtarlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Başkan Boltaç’ın girişimleri sayesinde vatandaşların köy yollarındaki çilesi sona eriyor ve Tarsus halkı daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşuyor.

BAŞKAN BOLTAÇ; “ULAŞILMADIK KÖY BIRAKMIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç kırsal mahalleleri önemsediğini ve bu anlamda çalışmaları ivedilikle sürdürdüğünü kaydederek, “Ulaşılmadık köy bırakmıyoruz. Çünkü söz vermiştik, kırsal mahallelerimiz ne gözden ne de gönülden uzak olacak diye. Tüm mahallelerimizdeki sorunları muhtarlarımızla birlikte koordineli bir şekilde tespit edip çözüme kavuşturacağız.” diye belirtti.

“BAŞKANIMIZ ALİ BOLTAÇ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Memnuniyetlerini dile getiren Olukkoyağı Mahalle Muhtarı Mahmut Sağır, “Başkanımız Ali Boltaç’a teşekkür ediyoruz. Köyümüzün sorunlarını bizden talep edip öğrenmemizi istedi. Öncelik sırasına göre de ilgileneceklerini söylediler.” ifadelerini kullandı.  

“SORUNUMUZU ÇÖZÜME KAVUŞTURDULAR”

Boğazpınarı Mahalle Muhtarı Mesut Anbaroğlu taleplerinin hızlı bir şekilde yapıldığına değinerek” Sayın Başkanım Ali Boltaç’a 3-4 yıldır bu parke yollarının bozuk olduğunu iletmiştim ve anında sorunumuzu çözüme kavuşturdular.” dedi.

“SEÇİLEN ALİ BOLTAÇ BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Kurtçukuru Mahalle Muhtarı Süleyman Dubaracı yapılan hizmetten ötürü teşekkürlerini ileterek, “Yeni seçilen Ali Boltaç başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine durumu arz ettik. Kısa sürede çözüm ürettiler. Çok acil olan yerleri yaptırdık. İlerleyen zamanlarda eksik olan yerleri de yapacaklarına söz verdiler. İlgilerinden dolayı çok memnunuz.” şeklinde ifade etti.


Etiket: mersin, tarsusbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA