Gençler sınav stresini konserde attı

Tarih: 29 Mayıs 2024 Çarşamba 15:13

Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan YKS öncesi öğrencilerin moralini yükseltmek ve motivasyon sağlamak adına konser düzenledi. Büyükşehir

Eğitimde fırsat eşitliği sunmak adına açtığı kurs ve danışmanlık merkezleri, okuma salonları, eğitim ve öğrenim yardımı ile öğrencilerin okul hayatlarında onlara destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran’da yapılacak olan YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesi, öğrencilerin moralini yükseltmek ve motivasyon sağlamak adına konser düzenledi.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde düzenlenen konsere; Tarsus, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut, Gülnar, Erdemli, Silifke, Halkkent, Yenice ve Akdeniz olmak üzere toplam 10 ilçede hizmet veren 11 Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın sahne aldığı konserde birbirinden güzel şarkılara eşlik eden öğrenciler, yıl boyunca yoğun bir tempoda çalışmanın yorgunluğunu ve stresini konser etkinliğinde attı.


Etiket: mersin, büyükşehir, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA