Mezopotamya’da mersin rüzgarı esti

Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 16:52

Eşsiz bir tarihe sahip Mezopotamya topraklarında bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standı damga vurdu.

Eşsiz bir tarihe sahip Mezopotamya topraklarında bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standı damga vurdu. Kapılarını ziyaretçilerine açan fuarda en çok ilgi çeken stantlardan birisi haline gelen Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından kurulan Mersin Büyükşehir’in standı, Mersin’e özgü yemekleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarın partner şehri olan Mersin; doğası, tarihi, denizi ve yayları ile 4 mevsim misafirlerine farklı bir doğal güzellik sunmasının yanı sıra, eşsiz lezzetleri ile de standı ziyaret edenlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Diyarbakır Fuarcılık ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 2. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı, 23 Mayıs’ta misafirlerine kapılarını açtı. Toplam 104 firma ve kuruluşa ev sahipliği yapan fuar, Türkiye’nin dört bir yanından ve 23 farklı ülkeden yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.


Etiket: mersin, büyükşehir, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA