Gülnar- Köseçobanlı arasında yeni hat açıldı

Tarih: 30 Mart 2024 Cumartesi 12:33

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda, Gülnar merkez ile Köseçobanlı Mahallesi arasında ulaşım sağlayacak yeni bir otobüs hattını hayata geçirdi.

Mersin’in ulaşım altyapısını güçlendirmek için merkezde ve kırsalda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda, Gülnar merkez ile Köseçobanlı Mahallesi arasında ulaşım sağlayacak yeni bir otobüs hattını hayata geçirdi. Başkan Vahap Seçer’in göreve gelmesiyle birlikte; vatandaşlara daha güvenli, kesintisiz ve konforlu bir toplu taşıma hizmeti sunulması amacıyla Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesine 272 adet Limon’u kazandıran Büyükşehir, bu kez Gülnar ilçe halkının yüzünü güldürdü. Özellikle akaryakıt zamlarından sonra ilçede ulaşımı sağlayan özel halk otobüsü ve minibüslerin sefer saatlerini azaltmasından dolayı,ilçede kronik bir sorun haline gelen ulaşım problemi bu sayede çözüme kavuşturulmuş oldu.

Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Birol Kandemir, Köseçobanlı Mahallesi’nin Gülnar’ın en büyük mahallesi olduğunu ve Ilısu, Gezende ile Akova Mahalleleri ile birlikte yaklaşık 3 bin 500 nüfusu olduğunu dile getirdi. Özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik kriz sebebiyle özel halk otobüsü ve minibüslerde ulaşım güçlüğü yaşandığını belirten Kandemir, “20 Mart’tan bu yana Büyükşehir Belediyemiz, bu sorunu çözmek için otobüs hattını hayata geçirerek vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Gülnar merkezden çıkan otobüsümüz Akova, Ilısu, Gezende ve Köseçobanlı Mahallelerini dolaşmaktadır. Hizmet hattımız yaklaşık 110 kilometreyi bulmaktadır” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir, vahap, seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA