Kadınlar moral buldukları keyifli bir gün geçirdi

Tarih: 12 Mart 2024 Salı 11:21

‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar’ günü dolayısıyla işitme engelli kadınlara kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kadın dostu belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ dolayısıyla kentte yaşayan işitme engelli kadınların hem topluma kazandırılması hem de sosyalleşmesi için kahvaltı etkinliği düzenledi.

Engellerin ortadan kaldırılması ve toplumsal bilinç oluşturulması adına düzenlenen etkinlikte hem merkezden hem Tarsus’tan gelerek kahvaltı etkinliğinde buluşan kadınlar, moral buldukları güzel ve keyifli bir gün geçirdi. Kadınlar, işaret dili ile tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde İşaret Dili Tercümanı olarak görev yapan Esra Bakırdöven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla işitme engelli kadınlarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiklerini ifade etti. Bakırdöven, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, 7’den 70’e bütün vatandaşımızı kucaklıyor ve seviyoruz” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA