Gençler, çamaşır kafe ile zamandan ve bütçeden tasarruf ediyor

Tarih: 11 Mart 2024 Pazartesi 10:21

Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin de çamaşır yıkama sorununu ‘Çamaşır Kafe’ sayesinde çözüme kavuşturuyor.

Öğrenci dostu anlayışı ile okul öncesi eğitimden başlayarak, öğrencilerin kariyer yolculuğuna kadar onlara destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği hizmetlerle öğrencilerin takdirini toplamaya devam ediyor. Çocuk gelişim ve kurs merkezleri, okuma salonları, öğrenim yardımları ile öğrencilerin okul hayatı boyunca ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri hayata geçiren Büyükşehir, üniversiteli gençlerin çamaşır yıkama sorununu da, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirdiği ‘Çamaşır Kafe’ sayesinde çözüme kavuşturuyor.

Mersin Üniversitesi’ne yakın konumu ile öğrencilerin rahat ulaşım sağladığı Çamaşır Kafe, hafta içi 08.00-17.00, Cumartesi günü ise 09.00- 18.00 saatleri arasında öğrencilere ücretsiz bir şekilde hizmet sunuyor. İçerisinde 8 adet çamaşır yıkama, 8 adet de kurutma makinesi bulunan Çamaşır Kafe’de öğrenciler çamaşır deterjanı ve ütü için de herhangi bir ücret ödemiyor. Sıra bekleme derdi olmadan çamaşırlarını hem temiz hem de hijyenik bir ortamda yıkayan öğrenciler, dışarıda maliyetli olan bu uygulamadan Büyükşehir sayesinde kurtularak, hem paradan hem zamandan tasarruf sağlıyor. 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA