Abdullah Özyiğit, gezilerini sürdürüyor

Tarih: 1 Mart 2024 Cuma 13:29

Yenişehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Gazi Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, Güvenevler Mahallesi’ndeki halk buluşmasıyla Yenişehirlilerle bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, kentin her noktasında vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Gazi Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Başkan Özyiğit, esnaflarla tek tek sohbet ederek, görüş ve önerilerini aldı. Başkan Abdullah Özyiğit, ardından Güvenevler Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu.

Güven Sitesi’nde Yenişehirlilere seslenen Başkan Özyiğit, Alanya Sokağı’nı örnek gösterdi. Özyiğit, “Güvenevler Mahallemizde bulunan Alanya Sokağı’nı baştan aşağıya yeniden düzenledik. Kuzey-güney yönünde trafiğe kapattık. Çok güzel bir yaşam alanı oldu. Bunun gibi sokakları arttıracağız. İnsanların nefes alabileceği, yürüyüş yapabileceği, oturup soluklanabileceği, araçların park edemediği yerler Yenişehir’de artacak. Daha yeşil alanlar yaratacağız. Yola çıkarken 6 temel ilke belirledik. ‘Sporda, sanatta, eğitimde, hemşerilik bilincinin alt yapısının oluşturulmasında, ekolojide, kentleşmede iyi işler yapacağız’ dedik. Bu dediğimiz işlerin her birinde yüzde 80 seviyesinde yol aldık. Önemli projelere imza attık.” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, haber, yenişehir, abdullah, özyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA