Büyükşehir 5 yılda 170 milyondan fazla yolcuyu güvenle taşıdı

Tarih: 26 Şubat 2024 Pazartesi 12:53

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 170’i kadın 895 şoför ile sağlıklı, güvenli, konforlu, çevreci ve ekonomik ulaşım sağlamayı sürdürüyor.

Donanımlı uzman kadrosuyla 5 yılda 170 milyondan fazla yolcuyu kentin her noktasına taşıyan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı,170’i kadın 895 şoför ile sağlıklı, güvenli, konforlu, çevreci ve ekonomik ulaşım sağlamayı sürdürüyor.

Yeni alınan çevreci otobüsler ve açılan hatlarla Mersin içi ulaşımı kolaylaştıran Büyükşehir, Tarsus’tan Anamur’a kadar olan geniş yol ağıyla Mersinlilere hizmet etmeye devam ediyor. Güvenli, hızlı, sağlıklı, çevreci ve ekonomik bir yolculuk yaşatan ekipler, araçların bakım-onarımından temizliğine kadar her türlü ihtiyacını ise,geçtiğimiz yıl hizmete açılan ‘Toplu Taşıma Yerleşkesi’nde gideriyor. En donanımlı yolculuk hizmetini sunmak için işe alım sürecinde başlayan ve görev süresi boyunca devam eden eğitimlerle kendilerini geliştirmeyi sürdüren Büyükşehir şoförleri ise,Mersinlilerin güvenli yolculuğu için her daim hazır.

“5 YILDA 170 MİLYONDAN FAZLA YOLCU TAŞIDIK”

Toplu Taşıma Şube Müdürü Bayram Demir, “En başta yolcu sayılarının artışında bunu görebilmekteyiz. 2019-2023 yılları arasında tam 170 milyona yakın yolcu taşıdık. Her geçen yıl, yüzde 12 ile 20 arasında bir yolcu artışımız var. Bundaki en büyük faktör; yaptığımız hizmetin güvenilir, hijyenik, ekonomik ve dakik olması. Bundan dolayı yolcuların her geçen gün beklentileri ve toplu taşımaya da ilgileri artmakta” diyerek, 2024 yılında 50 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti. 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA