Tarsus ve Çamlıyayla’daki üreticilerin yüzü güldü

Tarih: 21 Şubat 2024 Çarşamba 16:15

Tarsus ve Çamlıyayla’daki üreticilere fide, fidan,makine ve sulama borusu desteği verildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı ve bölgesel üretimi güçlendirmek için üreticiye sağladığı tarımsal destekler, üreticilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 5 yıl boyunca fide-fidan, sulama borusu, güneş paneli, makine ekipman gibi birçok desteği üreticiyle buluşturan Büyükşehir, bu kez de Tarsus ve Çamlıyayla’daki üreticilere fide, fidan, makine ve sulama borusu desteğinde bulundu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de üreticilere destek vermek amacıyla düzenlenen ‘Tarımsal Destekler Töreni’ne katılarak üreticilerle buluştu.

Tören kapsamında Tarsus ve Çamlıyayla’dan 436 üreticiye 13 bin 273 adet zeytin fidanı, 69 üreticiye 2 bin 55 adet Trabzon Hurması, 13 üreticiye 11 bin 300 adet lavanta fidesi, 25 makine ekipman ve 7 sulama kooperatifine 7 bin 88 metre sulama borusu desteği sağlandı.

“HİZMETLERİMİZİ YAPARKEN, SİYASİ PARTİ AYRIMI GÖZETMİYORUZ”

Törende konuşan Başkan Vahap Seçer, Belediye Başkanlarının hizmet sunduğu tüm kesimlere eşit ve adaletli hizmet sunmak zorunluluğu ve sorumluluğu olduğuna vurgu yaparak, “Belediye Başkanı şehri güçlü olsun ki şehirde yaşayanlar da müreffeh olsun ister. Çünkü Belediye Başkanı, insanları ayırmaz, birleştirir. ‘Senin etnik kökenin, mezhebin, siyasi partin, köyün mahallen, dilin ne?’ diye bakmaz. Seni insan olduğun için sever, yurttaş olduğun için hizmet eder. Belediye Başkanı insanların milliyetini, milliyetçiliğini kullanmaz, dilini istismar etmez, herkesi kucaklar. Boğazından, çocuğunun kursağından haram geçirmez” diye konuştu.

Tören, temsili dağıtım ve ardından da toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA