Başkan Özyiğit: Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz

Tarih: 12 Şubat 2024 Pazartesi 10:54

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Yenişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, ilçenin en yoğun bölgelerinden olan Alanya Sokağı ve Forum AVM civarında vatandaşlarla buluştu. Bölgedeki esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Abdullah Özyiğit Yenişehirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Yenişehir’in gelişmeye devam edeceğini ifade eden ve desteklerinden dolayı Yenişehir halkına teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Geride bıraktığımız 5 yılda Yenişehir’de önemli işler başardık, ilkelere imza attık.  Sanattan spora, eğitimden ekolojiye ve elbette sosyal belediyecilik çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yanında olduk. Yenişehir Türkiye’nin en gelişmiş ilçeleri kategorisinde. Yenişehir gelişmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak kentimizi daha da ileriye taşıyacağız. Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz. Yenişehirli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


Etiket: mersin, haber, yenişehir, abdullah, özyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA