Akdeniz’in dört bir yanına kesintisiz hizmet

Tarih: 7 Şubat 2024 Çarşamba 10:37

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Fen işleri ekipleri tarafından Kiremithane ve Yeni Mahalle’de ağır iş makineleri desteğiyle gerçekleşen asfalt kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde asfalt kaplama ve kaldırım yenileme hizmeti aralıksız devam ediyor. Güçlendirilen ekip ve arttırılan iş makineleri desteğiyle aynı anda birçok mahallede hizmet veren ekipler, Kiremithane ve Yeni Mahalle’ye de çıkarma yaparak sokakları asfaltla kaplayıp kaldırımları yeniliyor. Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ve Yeni Mahalle Muhtarı Habib Aksın ile bir araya gelerek 2 mahallede gerçekleşen çalışmaları takip eden Başkan Mustafa Gültak, ekiplerden bilgi aldı, ardından mahalle sakinleri ve esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi.

“AYNI ANDA 10 MAHALLEMİZE HİZMET VEREBİLİYORUZ”

Kiremithane Mahallesi Dr. Cemalettin Tanrıöver sokağında gerçekleşen çalışmaları inceleyip ardından bir açıklama yapan Başkan Gültak; “Burada zamanla eskiyip ömrünü tamamlayan asfalt kaldırıldı. Sıcak asfalt da geldi, sokağı tamamen asfaltlayacağız. Şu an Akdeniz’de 10 mahallede hem sıcak asfalt döküyoruz hem yama hem de kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bir özelliği şu; kendi plentimizden, kendi sıcak asfaltımızla bu hizmeti üretiyoruz. Bu da Akdeniz’e yakışıyor. Her şey Akdeniz için” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ise,  “Şu an mahallemizde Dr. Cemalettin Tanrıöver sokağındayız. Bu sokağımızın yenilenmesi lazımdı. Başkanımız Sayın Gültak daha önce bize söz vermişti. Kısmet bugüne imiş. Bugün de fen işleri ekipleri geldi ve asfaltı dökecekler. Ardından ara sokakların da bazıları yenilenecek. İnşallah diğer sokaklarımıza da en kısa sürede gireceğiz. Başkanımız Gültak’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Etiket: mersin, haber, akdeniz, belediye, mustafa, gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA