Şehir tiyatrosu yeni yıla hazır

Tarih: 11 Ocak 2024 Perşembe 11:24

‘Tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın’ projesi ile 13 ilçedeki binlerce çocuğu tiyatroyla buluşturan, 2024’te de oyunlarına hız kesmeden devam edecek olan Şehir Tiyatrosu oyuncuları, sahneledikleri oyunların yanı sıra ‘Carmela ve Paolino’ oyununu da 2024’te ilk kez seyirciyle buluşturacaklarını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi, dev sanatçı kadrosuyla kentin her noktasına sanatı taşımaya devam ediyor. 2023 yılında seyirciden tam not alan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu ekibi, ‘Tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın’ projesi ile Mersin’in 13 ilçesindeki binlerce çocuğa tiyatroyu sevdirmeyi sürdürüyor.

Şubat ayında yaşanılan depremlerin ardından sahneye ara veren ve Mayıs ayında ‘Sanat İyileştirir’ mottosuyla sahnelere yeniden dönen Şehir Tiyatrosu, 2023 yılında; ‘Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?’, ‘Matruşka’, ‘Kamyon’, ‘Ben Mimar Sinan’, ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’,  ‘Buzlar Çözülmeden’, ‘Ölümü Ardında Gezdirenler’,‘Vahşet Tanrısı’ oyunlarını sahneledi. Çocuklar için ise; ‘Kırmızı Başlıklı Kız’, ‘Gökkuşağının Altında’, ‘Dünyanın Eski Zamanlarında’ oyunlarıyla sanat severlerle buluşan Şehir Tiyatrosu, ‘Tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın ’projesi kapsamında ise 13 ilçede binlerce çocuğu tiyatro ile buluşturdu. Şehir Tiyatrosu’nun 21 kişilik uzman kadrosu, Mersin’in her köşesinde sene boyu ilgiyle takip edildi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA