Üretici kadınların emekleri bu markette kazanca dönüşüyor

Tarih: 21 Aralık 2023 Perşembe 10:06

Büyükşehir Belediyesi’nin kooperatiflere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Kooperatif Market’, Trafik Park’ta hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin kooperatiflere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Kooperatif Market’,Trafik Park’ta hizmete açıldı. Ürettikleri ürünleri ekonomiye kazandırmak amacıyla kooperatif kuran üretici kadınlar, ürünlerini ‘Kooperatif Market’te daha geniş kitlelere ulaştırma imkânı buluyor. Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren kooperatiflerin yörelerine ait doğal ve taze ürünleri, Trafik Park’ı ziyaret eden vatandaşları bekliyor.

Büyükşehir’in kadına ve yerel üretime destek vermek amacıyla hayata geçirdiği projelerden biri olan ‘Kooperatif Market’, açılır açılmaz vatandaşların uğrak noktası olmaya başladı. Trafik Park’a gelen aileler, özellikle doğal ve temiz ürün olması sebebiyle markette yer alan ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Sevdikleri ve çocukları için hem lezzetli hem de sağlıklı yiyecekler yapmak isteyen aileler, marketten eli boş dönmüyor.

Samandağ Kadın Kooperatifi,Arıcılar Birliği,Hazek Kadın Kooperatifi, Mardin Kekik Kadın Kooperatifi, Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi, Urla Kadın Kooperatifi, Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi, Mut Kadın Girişimciler Üretimi ve İşletimi Kooperatifi, Tarsus Eshab-ı Kehf Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Çaltıbozkır Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, Anamur Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi, Miss Dolap Kadın Kooperatifi, Mersinden Kadın Kooperatifi ve Erzin Kadın Kooperatifi’nin reçel, salça, erişte, sos, enginar, zeytinyağı, baharatlar, bitkisel yağ, bal, kurutulmuş meyve, zeytin, konserve gibi birbirinden lezzetli ürünleri ‘Kooperatif Market’te alıcıların beğenisine sunuluyor.

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer ve markette ürünleri yer alan Kooperatif yöneticileri, ‘Kooperatif Market’i ziyaret ederek ürünleri inceledi.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA