Refakatçi Evi, hasta ve yakınlarına ev sıcaklığında hizmet sunuyor

Tarih: 13 Aralık 2023 Çarşamba 10:18

Refakatçi Evi, kent merkezine uzak ilçelerden ve kırsal yerleşim yerlerinden merkezdeki hastanelere gelen vatandaşlara, konforlu ve ihtiyaca uygun yapısıyla ev sıcaklığında hizmet sunmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezine uzak ilçelerden ve kırsal yerleşim yerlerinden merkezdeki hastanelere gelen vatandaşların konaklama sorununu gideren ‘Refakatçi Evi’ hizmeti, ihtiyaca uygun yapısı ve konforuyla, hasta ve yakınlarına evlerini aratmıyor. 2021 yılı Ocak ayında açıldığı günden bugüne kadar hasta ve hasta yakını olmak üzere toplam 2 bin 600 kişiye hizmet veren Refakatçi Evi, hasta ve yakınlarına dost eli olmaya devam ediyor.

Kamu ve üniversite hastanelerinde Onkoloji tedavisi gören hasta ve yakınlarının 45 gün, ayakta ve yatarak tedavi gören hasta ve yakınlarının 30 gün süreyle ücretsiz bir şekilde konaklamasına imkân sunan Refakatçi Evi’nde; kahvaltı ve akşam yemeği ikramı, psikolojik danışmanlık hizmeti ile hastaların hastaneye ulaşım hizmeti de sağlanıyor. Refakatçi Evi’nde konaklayan hasta ve yakınları, merkezde kalacak yer sorununa çözüm sunduğu için hizmeti çok beğendiklerini ve oldukça memnun kaldıklarını ifade ediyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA