‘1 ekmek 1 çorba’ uygulaması 61 noktada başladı

Tarih: 2 Kasım 2023 Perşembe 10:14

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘1 Ekmek 1 Çorba’projesi,kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte tekrar başladı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin en önemli projelerinden biri olan ‘1 Ekmek 1 Çorba’projesi,kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte tekrar başladı. Her yıl belirli noktalara kurularak, sabah erkenden işe ya da okula gitmek için yollara düşen vatandaşların içini ısıtan proje, 61 noktada hizmet verecek.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birliktekentin farklı noktalarına sabah erken saatlerde giden ‘1 Ekmek 1 Çorba’ aracı,yoldan gelip geçenlerin uğrak noktası oluyor.Sanayi siteleri,işhanları, kavşaklar, hal tesisleri, üniversiteler, otogar,hastane ve okul önleri gibi insan yoğunluğunun fazla olduğu noktalara konuşlanan ‘1 Ekmek 1 Çorba’ aracı, erken saatte evden çıktığı için kahvaltı yapamayanların kahvaltınoktası oluyor. Ücretsiz ikram edilen çorba ve ekmekle kahvaltı yapan vatandaşlar,çorbanın tadını da çok beğeniyor.

Vatandaşlar; ‘1 Ekmek 1 Çorba’projesi kapsamında araçların yer aldığı noktalara;Mersin Büyükşehir Belediyesi web sayfası ile sosyal medya hesaplarından ve Teksin Mersin uygulamasındaki ‘Lokasyonlar’ kısmından ulaşabilir.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA