Emekliler, Kumkuyu Plajı’nda bir araya geldi

Tarih: 19 Eylül 2023 Salı 15:36

Yenişehir Emekli Evi üyelerini Kumkuyu Plajı’nda bir araya getirdi. Denizdeyüzüp, güzel bir gün geçiren yaş almışlar, akranlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Emekli Evi üyelerini bir araya getirerek,yaş almışları deniz etkinliğinde buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yenişehir Emekli Evi’nin düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında, 55 yaş ve üzeri yurttaşlar, Erdemli’ye bağlı Kumkuyu Plajı’nda bir araya geldi.

Önce denizde yüzerek serinleyen yurttaşlar, ardından müzik eşliğindeoyunlar oynadı. Yemek ikramında bulunulan emeklilerin, sağlık taraması da Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Akranlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan yurttaşlar, keyifli bir gün geçirerek moral buldu.

Yaş almış yurttaşların pek çok etkinlikle buluşturulduğunu ve Halkkent, Yenişehir ile Tarsus Emekli Evi üyelerinin programlarını eş zamanlı yürüttüklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi BaşkanlığıHalkkent Emekli Evi Sorumlusu Çağdaş Yeter, “Emekli Evleri olarak 55 yaş ve üzeri yaş almış emeklilerimize eğitim, sağlık, sosyal ve birçok alanda etkinlikler düzenliyoruz.  Emekli Evi üyelerimizin hem serinlemesi hem de sosyalleşmesi için Kumkuyu Halk Plajı’na getirdik” dedi. Yapılan etkinliklerden yaş almışların çok memnun kaldığını ve geri dönütlerin olumlu olduğunu belirten Yeter, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

EMEKLİ EVİ ÜYELERİ BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMENİN KEYFİNİ YAŞADI

Denizde yüzerek güzel havanın tadını arkadaşlarıyla çıkaran Mevlüt Özkan, “Vaktimizi arkadaşlarımız ve bütün emekli üyelerimizle birlikte çok güzel geçirdik. Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleri bizi buraya getirdi. Denizde yüzüp, sıcak kumun keyfini çıkardık” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA