Üretici kadınların el emeği ürünleri büyük beğeni topluyor

Tarih: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 12:41

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen üretici kadınlar, stantlarını bu kez yaz aylarında nüfusu katlanan Çamlıyayla’da kurdu.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve kadınların emek harcayarak ürettikleri ürünlerini rahatlıkla satabilme olanağı sağlayan üretici kadın stantları, yaz aylarında nüfusu katlanan Çamlıyayla’da kuruldu.

Bölgeye has tatlı ve yiyeceklerin yanı sıra el işi ürünlerin de sergilendiği stantlarda, Çamlıyaylalı kadınların binbir emekle ördükleri iğne oyası ürünlerde yer aldı. Kurulan stantlara Çamlıyayla sakinlerinin yanı sıra, yaylacılarda yoğun ilgi gösterdi. Toplumun değişik kesimlerinden üretici kadınların buluştuğu stantlarda sergilenen tatlar ve el emeği ürünler, büyük beğeni topladı.

DOKUCU: “İĞNE OYASININ MERSİN’DE DE TANITILMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ VAR”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, iğne oyasını sabırla işleyen kadınların, emeklerini kazanca dönüştürmek için çaba sarf ettiklerini söyleyerek, “Çamlıyaylalı kadınlar, burada kendi ürettiklerini satıyorlar. Çamlıyayla, iğne oyasının merkezi ve bizde iğne oyasınıyaygınlaştırmak için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu. 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA