Yıpranmış caddeler, konforlu hale geliyor

Tarih: 27 Temmuz 2023 Perşembe 11:42

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, her noktada ulaşım kalitesini artıran faaliyetlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus kent merkezindeki en büyük mahalleler arasında yer alan Öğretmenler Mahallesi’nde bulunan 1.200 metre uzunluğundaki Şehit İsmet Akın Caddesi’ni tamamen yeniledi.

İlçenin doğu-batı aksındaki en önemli güzergahlarından biri olan İsmet Akın Caddesi; hem Tarsus Hal Kompleksi’ne ulaşımı sağlarken, hem de üzerinde bulunan özel sağlık kuruluşu, Askerlik Şubesi, iki okul ve onlarca işletmenin faaliyet yürütmesinden dolayı oldukça yoğun şekilde kullanılıyor.

Ağır tonajlı araçların da sıklıkla kullandığı caddenin, DSİ sulama kanalına paralel giden bölümünde Büyükşehir ekipleri, bozuk ve yumuşak zemini tamamen kaldırarak tabana taş döşediler. Tüm cadde üzerinde zemin söküm, revize ve malzeme serim işlemlerinin ardından ise sıcak asfalt kaplama işlemi uygulandı. Büyükşehir tarafından konforlu geçiş yapılır duruma getirilen caddede, çizgileme işlemi de tamamlandı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA