Mersin’de dereler temizleniyor

Tarih: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:05

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Siteler Mahallesi’nde bulunan Çavuşlu Deresi’ni temizledi.

Mersinlilerin daha temiz ve sağlıklı koşullarda yaşamlarını sürdürmesi için kentin her noktasında çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanında olmayan noktalarda dahi faaliyetlerini sürdürüyor.

Geç yağışların ardından bastıran sıcak havanın da etkisi ile adeta sinek üretim merkezi haline gelen ve çevreye oldukça kötü koku yayan Siteler Mahallesi’nde bulunan Çavuşlu Deresi’ne giren ekipler temizlik çalışmalarını başlattı.

Çalışma hakkında bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik Şefi Danyal Güngör, aşırı derecede kirlilik oluşan derenin Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasında olmadığını ancak Mersinlilerin sağlığı için gerekenin yapılacağını söyledi. Güngör, “Hem sinekle mücadele hem de temizlik, kötü koku ve sağlık açısından vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için temizliğe karar verdik” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA