Tarsus’ta, çocuklar yaz sezonunu karşılıyor

Tarih: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:04

Tarsus Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde çocukların keyifli vakit geçirmesine olanak sağlamak için düzenlenen ’Güneşli Bir Resim Çiz Bana’ köy şenlikleri başlıyor.

Tarsus Belediyesi sıcak yaz günlerinde kırsal mahallelerde çocuklar için köy şenlikleri düzenliyor. Çocukların gelişimlerini desteklemek ve sosyalleşme imkânı tanımak için hazırlanan “Güneşli Bir Resim Çiz Bana” köy şenlikleri başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde;drama,geleneksel çocuk oyunları, resim atölyesi, müzik dinletisi ve el sanatları atölyeleri yer alacak.  Çocuklara mısır ve Tarsus’un ünlü lezzeti limon dondurması ikramı yapılacak.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

Şenliklerin ilk durağı, 10 Temmuz saat 17.00’da Kargılı Mahallesi olacak, ardından şenlikler sırayla; 11 Temmuz saat 17.00’da Alifakı Mahallesi, 12 Temmuz saat 17.00’da Çiçekli Mahallesi, 13 Temmuz saat 17.00’da Kelahmet Mahallesi ve 14 Temmuz Halitağa Mahallesi’nde devam edecek. Etkinlikler farklı mahallelerde de sürecek.


Etiket: mersin, haber, tarsus, haluk, bozdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA