Mercek lojistik elemanı yetiştirme kursiyerleri bilgilerini sahada pekiştirdi

Tarih: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 09:44

Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri, iş sahibi olmak isteyen veya kariyerini geliştirmeyi hedefleyen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, açtığı kurslarla iş sahibi olmak isteyen veya kariyerinde kendini geliştirmeyi hedefleyen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri’ndeki Lojistik Elemanı Yetiştirme kursuna katılan kursiyerler, MERCEK tarafından Mersin Serbest Bölge’ye düzenlenen saha gezisine katılarak, teorik eğitimlerini sahada pekiştirme ve hedefledikleri meslekleri yakından tanıma fırsatı yakaladı.

DEMİR: “PRATİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLERLE TAM DONANIMLI MEZUN OLUYORLAR”

Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri Sorumlusu Eren Demir, teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlere de çok önem verdiklerini belirterek, “Uygulamalı eğitim vererek aslında kursiyerlerimize daha verimli, daha donanımlı meslek edinmeleri konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mercek’te eğitim gören kursiyerlerimiz, almış oldukları pratik ve uygulamalı eğitimler sayesinde, tam donanımlı olarak mezun oluyorlar” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA