Başkan Gültak, kurban kesim ve satış noktalarını gezdi, vatandaşlarla bayramlaştı

Tarih: 30 Haziran 2023 Cuma 10:08

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kurban ibadetlerini dini vecibelere uygun bir şekilde, sıhhi ve hijyenik bir ortamda yerine getirmek isteyen vatandaşlar için belediye tarafından hazırlanan ücretsiz kurban kesim ve satış yerlerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlara bayramlaştı.

Akdeniz Belediyesi tarafından, kurban ibadetlerini ifade etmek isteyen vatandaşlar için bu yıl Gündoğdu Mahallesi Kıbrıs İlköğretim Okulu yanındaki boş alan; Özgürlük Mahallesi Tırmıl Tepesi yanındaki boş arazi ile Huzurkent Köselerli Mahallesi Işık Bulvarı karşısındaki boş alanda kurban satış yerleri hazırlandı.

Vatandaşlar için ayrıca kent merkezi ve kırsal mahalleler olmak üzere 30 farklı bölgede de ücretsiz kurban kesim noktaları kuruldu. Kurban satış ve kesim yerlerini ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, hem çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldı hem de kurbanlık alışverişine çıkan veya kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.


Etiket: mersin, haber, akdeniz, belediye, mustafa, gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA