‘Çölyak Hastalarına Destek Projesi’ büyümeye devam ediyor

Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 09:48

Mersin’de 3 yıl önce başlatılan ‘Çölyak Hastalarına Destek Projesi’, çölyak hastalarının dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 3 yıl önce başlattığı ‘Çölyak Hastalarına Destek Projesi’, çölyak hastalarının dertlerine derman olmaya devam ediyor. Her yıl Ramazan ayında düzenli olarak 500 glütensiz gıda kolisini vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir, kişi başı haftalık 21 ekmek ve aylık 3 kg unuda hem Mersinlilere, hem de kente gelen depremzede vatandaşlara ulaştırdı. Çölyak hastası vatandaşlardan gelen talepler üzerine, Büyükşehir Ramazan ayı dışında da gıda kolisi desteği sunmaya başladı. Çölyak hastalığıyla mücadele eden vatandaşlar, ALO 185 ve Teksin üzerinden başvurarak gıda desteğinden yararlanabiliyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA