Mahalle sakinleri Başkan Yılmaz’a teşekkür etti

Tarih: 5 Haziran 2023 Pazartesi 15:25

Toroslar Belediyesinin yol yenileme çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Belediye Fen İşler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Korukent Mahallesi’nde finişerle asfalt serimi, Akbelen, Soğucak ve Çandır Mahalleleri’ndeki yollarda da kilit parke taşı döşeme çalışmaları yaptı. Vatandaşların standardı daha yüksek yollarda ulaşım sağlamasını hedefleyen Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Korukent Mahallesi’nde sıcak asfalt ile kaplanan yol, bağlantı yollarının da rahat bir şekilde kullanılmasını sağladı. Korukent Mahalle Muhtarı Ayfer Başdan ise yollarının hem kalitesinin hem de ulaşım konforunun artığını kaydederek; “Her yağışın ardından yollarımızda çöküntüler oluşuyordu. Araçlarımızın ön düzenleri kötü vaziyetteydi. Şimdi yolumuz yapıldı. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Akbelen Mahalle Muhtarı Seyhan Teyyar ise mahallelerinde mevcut yollarda yapılan kilit parke taşı çalışmalarından mahalle sakinlerinin çok mutlu olduğunu belirterek; “Yol yenileme çalışmasını belediyemize ilettik. Talebimizi en kısa zamanda yerine getiren Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz,  Korukent, Akbelen, Soğucak ve Çandır Mahalleleri’nde yaptıkları asfalt ve kilit parke çalışmalarının hayırlı olmasını diledi. Başkan Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bugüne sıcak asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Bu konuda çok ciddi yol aldık. Toroslarımıza yakışır bir çehre dizayn ediyoruz. Bu azim ve enerjiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, haber, toroslar, belediye, afşin, yılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA