Tarsus Belediyesi, kreşlerle kadınların istihdamına öncülük ediyor

Tarih: 3 Haziran 2023 Cumartesi 10:44

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ’Her Güne 1 Açılış’ sloganıyla Tarsus’a hizmetler kazandırarak kreşler açıyor, kadınlarınistihdamınıdestekleyerek çocukların nitelikli bir eğitim almasına fırsat sunuyor.

Türkiye'nin en uygun hizmetleri Tarsus Belediyesi tarafından kente kazandırılıyor. Her güne bir açılış yaparak hizmetlerini Tarsus için sunuyor. Çocukların sağlıklı bir eğitim ve bakım ortamına erişimini kolaylaştırarak geleceklerine önemli katkı sağlıyor. Yenice Mahallesi’nde açılış kurdelesini Başkan Bozdoğan, protokol üyeleri ve çocuklarla birlikte kesti. Açılışın ardından protokol üyeleriyle merkezi gezip bilgi alan Başkan Bozdoğan, çocuklarla vakit geçirdi.

Belediyenin yaptığı bu hizmetle çocuklar, doğal kaynakları koruma bilinciyle yetişecek ve doğayla sürdürülebilir bir ilişki kurmayı öğrenecekler. Hizmete açılan doğa kreşiyle, çocukların sağlıklı büyümelerini ve doğa sevgisiyle donanmış bireyler olmalarını destekleyerek geleceğe yönelik umut verici adım oluşturuluyor.

“KREŞLER BİZİM EN ÖNEMLİ ESERLERİMİZDEN”

“Söz verdiğimiz tüm planlarımızı gerçekleştirdik” diyen Başkan Bozdoğan; “Bizler ilk göreve geldiğimizde bir mottoyu belirlemiştik eğiten, üreten, sağlıklı, kültürlü Tarsus. Eğiten, üreten kültürlü, sağlıklı Tarsus derken aslında bunların her birine de neler yapılması gerektiğini beş yıllık bir stratejiyi ortaya koymuştuk. Beş yıllık stratejiye baktığımda yüzde doksan üç gerçekleşmiş gözüküyor. Bilgi aktarmaktan çok insanların yaşayarak öğrenmesine yardımcı olacak olan bu tür eğitim kurumlarının önemi gerçekten ortada. En azından çocuklarımızın kuralları etkili olarak öğrenmesi, birlikte yaşayarak oyun oynayarak, yemek yiyerek, uyuyarak ortaklaşa paylaşımları göstererek büyümeleri belki de bizim ısrarla söylediğimiz insanların ne düşünecekleri değil nasıl düşüneceklerini öğretme konusunda en önemli eserlerden biri” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, haber, tarsus, haluk, bozdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA