‘Kamyon’ prömiyer yaptı

Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:21

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Kamyon’, prömiyerini Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.Günler öncesinden biletleri tükenen ve yoğun ilgi gören oyun,tiyatroseverlerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 2022-2023 sezonundaki yeni oyunlarından biri olan ‘Kamyon’,Mezitli Kültür Merkezi’nde yapılan prömiyerde seyirciyle buluştu.

Kamyonları bozulunca ıssız bir yolda kalan 4 kişi ve bekledikleri tamircinin üzerine kurulan oyun, toplumun belirli kesimlerinin çalışma koşullarını ve zorlu hayat mücadelesini konu ediyor. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunun biletleri günler öncesinden tükenirken, oyunu izlemeye gelen tiyatroseverler; oyuna, oyuncuların performansı ile sahne ve dekor tasarımına tam not verdi.

Memet Baydur’un yazdığı ‘Kamyon’ isimli eser, Necati Kutlu’nun yönetmenliğinde sahneleniyor. Tamer Çelik’in Dramaturg olaraküstlendiği oyunun dekor kostüm tasarımını Alev Tol,ışık tasarımını Salim Yücel, müziklerini de Ömür S. Çil ve Emrah Oğuz yaptı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA