Başkan Yılmaz, Anneler Günü’nü kutladı

Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 16:53

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer olmadığını belirten Başkan Yılmaz;  “Fedakârlığın, merhametin, sabrın ve karşılıksız sevginin timsali olan annelerimizi bir gün değil, hergün sevelim ve kıymetini bilelim” dedi.

“Annelerimiz, gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir” diyen Başkan Yılmaz; “Türk milletinin zor zamanlarında ve nice kahramanlık destanlarında; fedakâr ve cefakâr anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatlarının izi vardır. Bizler, başımızın tacı annelerimize layık evlatlar olduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Annelere verebileceğimiz en güzel hediye, sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve güven içinde yaşayabilecekleri bir dünya. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

 


Etiket: mersin, haber, toroslar, belediye, afşin, yılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA