Mersin’de ‘Gönülden Gönüle’ konser

Tarih: 2 Mayıs 2023 Salı 16:09

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Türk Müziği Topluluğu’nun ‘Gönülden Gönüle’ mottosuyla düzenlediği konser yoğun ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Türk Müziği Topluluğu ‘Gönülden Gönüle’ mottosuyla harika bir konsere imza attı.

Yakın zamanda yaşanan deprem felaketi nedeniyle kültür sanat etkinliklerine bir süre ara veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, sanatın iyileştirici gücünden yola çıkarak etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu bağlamda Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve  Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği konsere vatandaşların ilgisi yoğundu.

30 KİŞİLİK GÜÇLÜ BİR EKİP

Şefliğini Erdal Koşar’ın yaptığı, Filiz Koçak, Cengiz İşleyen, Zeynep Özel, Şaban Soyacıman, Özge Çabuk, Güney Özdemir ve Çiğdem Akdoğan’ın solist olduğu konserde yaklaşık 30 kişilik güçlü bir ekip sahnedeydi. Ayrılık, Bu Gala Daşlı Gala, Nesini Söyleyim Canım Efendim, Dağlar Dağladı Beni, Uzakların Türküsü ve Altın Yüzüğüm Kırıldı başta olmak üzere 18 eserin seslendirildiği konserde vatandaşlar oldukça keyifli vakit geçirdi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA