Büyükşehir destekliyor, çiftçi üretiyor, üretim büyüyor

Tarih: 28 Nisan 2023 Cuma 17:11

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir’in ‘Destek Büyükşehir’den Üretim Çiftçiden’ sloganı ile Tarsus’ta hayata geçirdiği ‘Zeytin Fidanı, Hamur Yoğurma Makinesi ve Sulama Borusu Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Büyükşehir'in, her geçen gün artan girdi maliyetlerine karşı üreticiye can suyu olmak ve üretimin büyümesine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği tarımsal ürün dağıtımlarının yeni adresi Tarsus ilçesi oldu.

Tarsus'ta düzenlenen tören öncesinde Şehit Kerim Mahallesi’nde iş yerlerini gezerek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Seçer, esnafa “Hayırlı işler, bol kazançlar” dileğinde bulundu. Başkan Seçer’i karşılarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten esnaf da, “Senin sayende herkes mutlu. Sizi destekliyoruz” dedi.

Bir kahvehanede oturup vatandaşlarla çay içen Seçer, onlarla bol bol sohbet etti. Başkan Seçer ile geçim derdini paylaşan vatandaşlar, Türkiye'de bir korku ikliminin hakim olduğunu söyledi. “Bir değişim şart” diyen Başkan Seçer ise seçimden sonra geçim sıkıntısının da korku ikliminin de son bulacağını belirtti. Seçer’e destek veren vatandaşlar da, “Her şey çok güzel olacak Başkanım” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA