Özel şefler +1 farkla mutfakta harikalar yarattı

Tarih: 22 Mart 2023 Çarşamba 11:07

‘21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ kapsamında mutfağa giren en özel şefler, depremden etkilenip Mersin’e gelen vatandaşlar için üzerlerinde +1 yazılı kurabiyeler yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel şefleri kolları sıvadı, mutfağa girdi.Bonelerini ve önlüklerini takıp, eldivenlerini giyen özel şefler, mutfakta tüm hünerlerini sergiledi. Özel şefler, hazırladıkları kurabiyeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından Geçici Barınma Alanları’na dönüştürülen noktalardaki vatandaşlara ulaştırdı.Toplam 7 şef, Usta Öğretici Durdu Gürbüz ile birlikte mutfakta harikalar yarattı ve depremden etkilenen vatandaşların yüreklerine dokundu. Depremden etkilenip Mersin’e gelen vatandaşlar da,kendileri için özel olarak yapılan kurabiyeleri afiyetle yedi ve mutluluklarını dile getirdiler.

Birbirinden güzel kurabiyeleri,sevgilerini de katarak yapan özel şefler, +1 fark ile mutfakta harikalar yarattı, gönüllere dokundu.Kalp ve çocuk figürlü kurabiyeleri, piştikten sonra +1 yazısı ile renkli bir şekilde süsleyen ve özenle paketleyen özel bireyler, bunları depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırdı ve kendi elleri ile dağıttılar.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA