Mersin’de yollar kısalıyor, masraflar azalıyor

Tarih: 23 Ocak 2023 Pazartesi 11:17

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yol çalışmaları ile sadece şehir merkezinde yaşayanların değil, yaylalarda bulunan mahallelerde yaşayan vatandaşlarında hayatını kolaylaştırıyor. Başkan Vahap Seçer’in, konuşmalarında sıkça dile getirdiği ‘Ben bu şehirde yaşayan herkesin başkanıyım’ sözlerinden hareketle projeler üreten ekipler, ilçe-mahalle ayrımı yapmaksızın yaptığı yollarla halkın takdirini topluyor.

Mersinlilerin yaşam kalitesini daha da yükseltecek çalışmalar ile taraflı tarafsız her kesimin beğenisini alan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, sadece kent merkezinde değil, ilçelere bağlı yayla köylerinin yollarını da aynı titizlikle yapıyor. Bu doğrultuda çalışmaları devam eden Çeşmeli ile Üzümlü Mahalleleri arasındaki grup yolu da olanca hızı ile sürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, toplam 18 kilometrelik söz konusu grup yolunun 12,5 kilometrelik bölümünün tamamlandığını, kalan 5,5 kilometrelik bölümünün ise en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi. Uzunbağ,“Halkımızdan büyük bir memnuniyet var. Şu anda Sarıyer ile Doğusandal Mahalleleri arasında 5,5 kilometrelik bir bölüm var. Burası toprak kaymalarının yaşandığı bir bölge. Daha sonra aynı sıkıntılar olmaması için, burada özel bir çalışma yapıyoruz” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA